Cunoașteți experiența clienților noștri

caret-down caret-up caret-left caret-right
oradea shopping city
"Cristina Bălănescu - Manager" Oradea Shopping City

ET Radio Services s-a alăturat proiectului Oradea Shopping City încă dinainte de deschiderea mall-ului. Am gândit împreună două strategii de promovare internă prin intermediul sonorizării ambientale, în întregul centru comercial, cât și în zona de entertainment Cortina. Astăzi avem două posturi de radio interne, complet personalizate și automatizate. De asemenea, ET Radio Services ne oferă servicii complete de producție audio, imaging și mentenanță. Mai mult decât atât, însă, parteneriatul nostru cu ET Radio Services, reprezentat de Emil Trifa, este bazat pe încredere și performanța de care a dat dovadă la fiecare proiect. Emil ne-a surprins mereu cu idei originale și propuneri inedite, demonstrând o atenție deosebită pentru detalii, dar și de discreție și profesionalism, atât de importante într-o relație profesională de lungă durată.

doubletree by hilton oradea
Anca Mădalina Platz - Marketing executive/PA to the General Manager" DoubleTree by Hilton Oradea

Încă din faza de predeschidere a DoubleTree by Hilton Hotel Oradea am analizat soluțiile propuse de diverși furnizori pentru a ne asigura că putem să le oferim clienților noștri servicii de cea mai înaltă calitate. Alături de iluminat, muzică ambientală complimentează perfect locația, ele intră în contact direct cu clienții noștri și de aceea am căutat un partener profesionist și în primul rând flexibil. La ET Radio Services am găsit soluțiile de sonorizare perfecte pentru nevoile noastre, iar astăzi în urma unui parteneriat de lungă durată ne propunem să evoluăm împreună.

"Tiberiu Kelemen - Director" BRICO DEPOT

Am lucrat alături de ET Radio Services pentru promoțiile din magazinul BricoStore Oradea. MC-ul (Emil Trifa) a fost dinamic, spontan și a stăpânit concursurile și promoțiile mai bine decât ne-am așteptat. Ulterior, la aniversarea BricoStore, am știut din prima ce alegere vom face. Azi, colaborarea continuă cu succes alături de BRICO DEPOT.