Autorizare

Spațiile comerciale au diverse destinații, însă toate au nevoie de o ambianță plăcută și controlată pentru atingerea scopurilor propuse.

Indiferent că vorbim despre o cafenea, un restaurant ori un magazin, dacă doriți să vă bucurați de sunetul muzicii este nevoie să luați în considerare câteva aspecte. Primul dintre acestea este cel legislativ. Pentru a difuza muzică, de pe orice fel de suport, de la un CD până la un post de radio FM sau online, aveți nevoie de autorizații.

Noi vom realiza un studiu asupra nevoilor dumneavoastră, vă vom propune cea mai bună variantă de sonorizare ambientală și vom obține autorizațiile necesare.

Putem obține inclusiv licențele software de care aveți nevoie.

Soluții sonorizare

Doriți să inițiem un nou proiect? Vom căuta pentru dumneavoastră cele mai accesibile și mai potrivite soluții tehnice, le vom implementa, vă vom oferi service și consultanță pe termen lung. Toate acestea pentru a ne asigura că am ales împreună ceea ce se potrivește afacerii dumneavoastră, sunteți în legalitate și cheltuiți exact cât merită. Profesioniștii noștri vor analiza solicitarea primită. Vom lua în calcul destinația și mărimea spațiului, particularitățile acestuia și bugetul alocat. Apoi, alături de noi puteți alege cel mai bun sistem de sonorizare, soluțiile software pentru difuzarea programelor și cel mai potrivit pachet In-store Radio.

Avem soluții pentru dumneavoastră indiferent de mărimea afacerii pe care o gestionați, fie că este vorba despre o cafenea, un club, un magazin sau chiar un centru comercial.